Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Eylül 2021, 09:45   #5
KhaosX
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Element ve Burç Uyumu

Tanem Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Beyfendi maalesef beni susturabilen kimse çıkmadı,Evet dik başlıyım Liderlik ruhuna sahibim,Doğru bildiğim bakın doğru bilinen demiyorum Kendimin doğru bildiğim doğrultuda giderim,Haksızlığı adaletsizliğe asla susmam,Bunu yapan babamda olsa Tereddüt etmeden harcarım Çok fazla inadım Söylediklerinizin Bazlı kısmına katılıyorum Fakat genel olarak Beni Susturabilen değil benimle bağırabilen Bağırmakdan kastım kavga dövüş değil Mecazi anlamda bir terimdir.Beni gerçekten çok iyi anlayabilen özümle,İnsanlarla var olmak isterim yani yanımda onlar olsun isterim Böyle insan da olmadığına göre. Yukarıda belirttiğim gibi Ben insanlarla çok anlaşamıyorum. Hayırlı cumalar hayırlı günler

Eee tabii bir cadaloz olmak kolay değil hanımefendi sizde haklısınız . Nasıl bi yapıya sahip olduğunuzun farkındayın. Burada bağırmak serbest, yasak yok, avazınızın çıktığı kadar BAĞIRABILIRSINniz, iki yol vardır hanimefendi, gidenler/gelenler şeklinde.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
hayırlı cumalar dilerim.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
google_ad_section_end -->

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver