Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Eylül 2021, 15:25   #5
Tanem
Tefeci'nin Kızı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sizce kadına şiddetin önüne neden geçilemiyor sorusuna

KhaosX Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Emeğinize yüreğinize sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım.
Tabiiki ülkemizi örnek alarak (ki zaten yazımda bende ülkemizdeki şiddeti baz almiştım) dünya ülkelerinin her birinde maalesef kadına şiddet var.
Pekala size şöyle bir soru yöneltmek istiyorum.
Bundan 1 asır evvel de muhakkak kadına şiddet vardı, belki daha çok azdı veyahutta daha çoktu ve hiç değişmedi. Belki kadın sustuğu için yada boyun eğdiği için şiddete maruz bırakılmadı ya da bırakıldı ama tartaklanma olarak hafif söylemle algılandı.

Kadına şiddet, kadının erkeğe piskolojik şiddet baskısından doğabilir mi ?
Evdeki ebeveynlerin tartışmaları, sizce ebeveyn olacak çocukların ileriye dönük gelişimini etkiler mi?

Beyefendi ben çok detaya girmeden toparlayarak kaynağını açıkladım elbette bunlar da ihtimaller dahilin de fakat iletiye gitmek istiyorsak toplum olarak önce çoçuklara sonra kadınlara bakış açısının değişmesi gerekiyor yoksa 100 yıl öncesi de 100 yıl sonrası da küçük nüanslarla yani Ya ekleme Ya çıkartmalarla aynı kalır.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver