23 Ağustos 2021, 21:03
|
#13 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: IF-Kral Çıplak 13. Hafta Konuğu * esKueL
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Teşekkür ederim çok sağol,Geçmiş olsun umarım ciddi birşeyin yoktur.SEVEREK OKUDUĞUM KİTAP= Karanlıkta Bir Yıldız Hz. Muhammed (SAV) Bu kitapı tekrar tekrar okuyorum bıkmıyorum nedenide,gördüğüm bir rüya,ve roman,biyografi,tarih bu kitaplarıda okuyorum,ÇAYMI KAHVEMİ = işim gereği hep çay alıştım çaysız bir dünya düşünemez oldum (: SİGARAMI ALKOLMU= Sigara var hayatımda, ÇOK İSTEYİPTE YAPAMADIĞIM ŞEY= Okumak,çok pişmanım okumadığım,üniversiteye gitmeyi çok istiyorum şuan çalıştığım için zor yapamıyorum müsaitlik durum yok inşallah bir gün bu hayalimi geröekleştireceğim,ŞUNUDA YAPAYIM DEDİĞİM ŞEY= Yok gibi herşeyi istediğim an yapabiliyorum durumum müsait ve iyi ne desem oluyor yada ne istesem,KENDİMİ TANITAYIM= ismim osman,ankaralıyım 5 kardeşiz en büyükleri benim ve tek erkek olan (: ne fakirim ne zengin orta halli bir yaşantım var,şoförlük ve korumalık yapıyorum,,eski boksörüm,sporcu olduğumdan badigartlık ve birilerini korumakla geçirdim hep zamanımı, son zamanlarda daha önce sadece şoförlüktü otobüs kaptanlığı dahi yaptım ama sanırım ben bu iş için yaratıldım korumalığa devam,evden işe işten eve gelen birisiyim,genellikle sakin yapım var,kolay kolay sinirlenmem,en sevdiğim şey dostlarımla vakit geçirmek,benim yaptığım meslekle ilgili hep şey derler,yarını olmayan adamsınız,evet doğru,ama hayatımı en güzel şekilde yaşamaya çalışan,kitap okuyup bilgi sahibi olan,eğlence ise en iyi şekilde eğlenen,hayatın tadını dibine kadar çıkaran biriyim,dini konularda acayip kafa yoran bilgi edinen uykusuz kalan kendi halinde sıradan biriyim (: umarım anlatabilmişimdir kendimi... Bu güzel soruların için teşekkür ederim,bana ayırdığın 7 dakika için sana teşekkür ediyorum güzel insan saygılar sevgiler.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|
| |