Cevap: aSk Defteri 📓
Her dert … her SIKINTI … her üzüntü … her kayip … hayatin bize birseyler katma … birseyler anlatma cabasindadir ... Bu cabaya kizarak … kirilarak … küserek … kendi kabugumuza cekilerek degil … sebebini sorgulayarak … eksikliklerimizi gidererek …fazlaliklarimizi törpüleyerek ve bir daha ayni duruma düsmemzk icin .. öncesinde attigimiz yanlis adimlari ..tekrarlamaktan vazgecerek … hayata verdigimiz her cevap TECRÜBEDIR …
Ve zamanla tecrübelerimiz arttikca … hayati ve karsimiza cikarttigi insanlari … olaylari ve durumlari … daha iyi anlayip …perde arkasindakileri daha iyi görmeye baslariz …
Yeter ki hayatin bizi olgunlastirmak … kendimize getirmek … dünyaya gelis amacimizi bize hatirlatmak icin karsimiza cikardiklarini …İyi … kötü … hos … nahos demeden ..hosgeldin deyip …. buyur edebilelim basköyseye ve yasamis oldugumuz herseye sevgiyle sükredebilelim …
Bu günüme gelmemde … bu günkü ben olmamda … hayatimda kazandigim TECRÜBE … tespihime ekledigim … her bir tecrübede … emegi gecen tüm güzel canlara … sevgili aileme … akrabalarima … dostlarima …arkadaslarima … aSklarima hayatimin her hangi bir diliminde, yolumuzun kesistigi güzel yürekli … güzel insanlara … coook tsk ediyorum … hayatima kattiklariniz icin tskler … Bana yasadiklariniz icin tskler .. iyi ki varsiniz … iyi ki varoldunuz … iyi ki sizleri tanidim .. sagolun … varolun …
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor… |