varlığına Şükür Hakikatlerin hakikatisin SEN
Yıllar önce bir gün canımın sıkıldıgı günlerden biriydi yalnızlık çekiyor ve birileri ile sohbet etmek istiyordum. kalbimin agrisindan ben kendimi kimsenin görceği köselerde göz yaslarimi akitiyorum bir arkadaşımın önerisi aklıma geldi sohbet etmek için sohbet siteleri var demisti hemen google amcaya yazdım sohbet etmek karşıma yazyagmuru cıktı girdim siteye harika bir sohbet vardı beni candan karsıladılar kendimi avutacagım kanallar vardı test oyun kanalı hoşuma gitmisti ve devamlı yazyagmuruna gelmeye baladım zamanla arkadaşlar edindim ve baglandım 5 senedir de Arkadaşlık Chat Sitesi Bay Bayanlarla Sohbet Odaları sitesindeyim benim evim yuvam sıkıntılarımın son buldugu yer JoKeR iyiki açmısın varlıgına şükür Hakikatlerin hakikatisin SEN
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. google_ad_section_end -->
Konu Che tarafından (07 Ağustos 2021 Saat 22:50 ) değiştirilmiştir.
Sebep: Dış link temizlendi.
|