Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Ağustos 2021, 17:44   #1
Sarya
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burcu Esmersoy'dan kahvaltı itirafı: 8 simit yiyorum

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, Bodrum tatili sırasında hakkında merak edilenleri yanıtladı. Selülitleri olduğunu itiraf eden 44 yaşındaki Esmersoy, "Simit delisiyim. Pazar günü ödül yapıyorum. Simit, tereyağ, reçel… Kahvaltıda 8 simit yerim" dedi.Burcu Esmersoy, yoğun geçen sezonun ardından yorgunluğunu Bodrum'da atıyor. Denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkaran 44 yaşındaki Esmersoy, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

SELÜLİT İTİRAFI
Magazin D'ye konuşan ünlü sunucu, selülitleri olduğunu itiraf etti. Esmersoy, "Ters ışık diye bir şey var. Doğru ışıkta çektiğim için öyle güzel görünüyor. O zaman selülit yokmuş havası yaratılıyor" dedi.

"DAĞINIĞIM"
Çok dağınık olduğunu söyleyen Esmersoy, "Dağınım. Çok dağılınca bir anda girişiyorum. Çamaşır suyundan bayılma noktasına geliyorum" ifadelerini kullandı.

"8 SİMİT YİYORUM"
Beyaz ekmek yemediğinden bahseden 45 yaşındaki Esmersoy, "Simit delisiyim. Pazar günü ödül yapıyorum. Simit, tereyağ, reçel... Kahvaltıda 8 simit yerim" diye konuştu.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kaynak:Haberler.com

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver