Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Temmuz 2021, 17:31   #13418
diShy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

İpek- Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
her iki kişiyi ne kadar tanımıyor olsamda güzel bir diyalog ( paylaşmak istedim.)

''ilk Bayranım kutlu ve mutlu geçsin ailen ile birlikte küçük bebek!''

uzak mesafeden kocanam öptüm seni
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Feronia Nickli Üyeden Alıntı
Allah anali babali buyutsun, masallah size 🥰

eiffel65 Nickli Üyeden Alıntı
Maşşallah. Allah acılarını göstermesin. Bahtları hep güzel olsun inşallah. Bende iyiyim teşekkür ederim. Ufaktan yaşıyoruz işte

huri Nickli Üyeden Alıntı
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, vatana, millete, sizlere hayırlı evlat olsunlar inşallah.

Alança Nickli Üyeden Alıntı
Mutlu pazarlar
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allah bağışlasın. Sağlıklı ve mutlu bir ömrü olsun

Tek tek teşekkür ederim canlar malum ; tek çocuk hiç çocuk iki çocuk çok çocukmuş cidden bakamıyorum hiç ama kalbim sizlerle inşallah kısa zamanda normalimize dönüp aranızda olmaya calısıcam , güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim , Rabbim sizlere daha güzellerini tattırsın ve yaşatsın inşAllah , seviliyorsunuz 😘😍

αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum ..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver