Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Temmuz 2021, 11:51   #175
aSk
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: aSk Defteri 📓

Uzun sürdü iyi olmadigim zamanlar .. cok uzun ... Kim ciksa karsima ... Nasil güclü bir kadinsin sen ... ? diyordu ... Ne oldu simdi bana ... ?
Ne kadar yazarsam yazayim sonu gelmiyor hikayelerin ... yada yazilmis sonlari ben begenmiyorum ... kendim yazmadigimdan midie acep ... ?
Hic durmadan bahar renkli giysiler tasiyorum ruhumda, oysa bir gri ... bir gri ki heryer .. gitdigimide kendime yakistirmiyorum ... Amannnn ! NeySe ki üsümüyorum artik ... Temmuz sicaklarida cekilmiyor ... Ama derdin biri bitti mi kaliyor mu oylece .. ? .. Bu kez de ellerimde titremeler basladi ... Pek bir istahsizim son günlerde .. ondanmidir nedir ... ? ... Yemek yemeyi unutuyorum ... Kederimden dünyayi yiyiyorum kiyisindan kenarindan isirip ...
Hic degil se ellerimin keyfi yerinde ... titremeyle oynasmaktan pek bir mutlu görünüyor yukaridan bakinca ... Daha dün doktoruma demistim ki ben ..
Hastalandigimda agrilarimi dindirecek agri kesiciler vermekten vazgec artik bana ... Benim etkisi gectiginde yeniden baslamicak agrilarimdan kurtulmam icin baska ne gerekiyorsa yap ..!
Insan durup dururken birini sevemez de ... durup dururken kendini neden sevmez bir insan ... ? .. Canimin en cook yandigi yeri Babam üflesin ... olurmu ... olur olur ...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor…

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver