Cevap: aSk Defteri 📓
Hayatim büyük bir belirsizlik icinde geciyor ... Ne yapacagimi .. nereye gidecegimi .. ne tepki vermem gerektigini kestiremiyorum. ...İsin aksi tarafi artik konusurken cümlelerimi hatta bazen ismimi sorduklarinda ismimi bile unutuyorum ... beynim icindeki herseyi silmeye calisiyor sanki. ... Kendimden kötü ve büyük dert icinde olanlari görünce sukrediyor olmak hayatimin gercekligini degistirmiyor .. hayatimin ipleri benden cikmis sanki ... Kim nereye ekerse oraya gider gibi ...Bazen cok sikayet eden diedirci bir kadin .. bazen ise herseyden yilmis suskunluga gömülmüs biriyim ... Ben neyim ... ben kimim ..? bu hayat böyle nereye gidecek ..? ben bu hayati böyle yasamayi planlamalistim düsüncelerinden siyrilamiyorum ... Ya da sabah erkenden kalkip ise gitmek ki isine asik bir insanim ben ... Amacsizim ...oysa ben herkes uyuyunca pismanliklarimi yasiyorum .. Bana ne oluyor bilmiyorum .. Buna tükenmek mi* yoksa git gide yok olmakmi derler bilmiyorum ama benim kendime ihtiyacim var ...
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor… |