Cevap: aSk Defteri 📓
Herkes gitsin istiyorum bu aksam ... Bir basima kapi .. pencere ... duvar ve ben kalayim ... Hafif bir rüzgar essin istiyorum birde .. Sonbahari getirsin o rüzgar ... Ben yeniden ben olayim istiyorum ... Bu tanimadigim ben degil ... O rüzgar icimi yakan ne varsa süpürsün istiyorum ... Dünya yeniden dünya ... gökyüzü yeniden mavi ve ben yine ben olmayi becerebileyim ... Birden bir yagmur baslasin istiyorum ... sakladigim gözyasi yerine gökten yagsin cilgin gibi ve ben ona bakarak atayim icimdeki tüm zehri ...Yeniden beyaz bir kagit olsun aklim istiyorum bildiğim herseyi unutayim ...
Kendini parcalayan eller kendine yeniden merhem olur mu ..?
Tüm günler böyle iste .. Yeni bir mevsim lazim bana ... Herşeyi unutturan bir mevsim ... Bol yagmurlu ...bulutlu ve soguk bir mevsim ... Sokaklardan kostura kostura gecegegim telasli bir kent lazim bana birde ... yapraklar...Tüm günler böyle iste ... kapi .. pencere .. duvar ve yüzler...Ah keske bir dagim olsa ciglik ciglik kederimi dökeceğim...Her yer kapi .. pencere .. duvar...Dag yoook ..
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor… |