Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Temmuz 2021, 21:04   #7
ReBeLLioN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: /amsg komutu ile sadece kelime engellemek

Aytac Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kod çalışıyor sıkıntı yok.

Alt + R basıp Aliases kısmına böyle ekle;

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
amsg { var %:amsg = $chan(0) | while %:amsg { if !$regex($1-,/(Winamp|Çalan Şarkı|Parça)/Si) { msg $chan(%:amsg) $1- } elseif !$istok(#Global #developer #Radyo #Opers #helpegitim #GlobalOps #xline #Opersohbet #vip #hossohbet@ #izmir& #izmir@ #vip #radyo@ #teylo& #teylo@,$chan(%:amsg),32) { msg $chan(%:amsg) $1- } dec %:amsg } }

ben bunu text dosyasına ekledim /load -rs isim.txt yaparak kullanmaya çalıştım.bi deneyeyim bakalım alt+r ile

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:04 -->-> Daha önceki mesaj 20:56 --

ReBeLLioN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ben bunu text dosyasına ekledim /load -rs isim.txt yaparak kullanmaya çalıştım.bi deneyeyim bakalım alt+r ile

valla denedim ama maalesef alt+r deyken de çalışmıyor maalesef.olmuyor.hatta song daki aliases ı kopyaladım 4« 12Winamp1™4» 1: 12°·1.ılı4lıl12ılı. 1 %song 12.ılı4lıl1ılı1. 12·° 4« 12Volume 4» 1: 4 % $+ %vol

amsg { var %:amsg = $chan(0) | while %:amsg { if !$regex($1-,/(4« 12Winamp1™4» 1: 12°·1.ılı4lıl12ılı. 1 %song 12.ılı4lıl1ılı1. 12·° 4« 12Volume 4» 1: 4 % $+ %vol )/Si) { msg $chan(%:amsg) $1- } elseif !$istok(#Radyo ,$chan(%:amsg),32) { msg $chan(%:amsg) $1- } dec %:amsg } }

senin verdiğin haliyle de ekledim

amsg { var %:amsg = $chan(0) | while %:amsg { if !$regex($1-,/(Winamp|Çalan Şarkı|Parça)/Si) { msg $chan(%:amsg) $1- } elseif !$istok(#Global #developer #Radyo #Opers #helpegitim #GlobalOps #xline #Opersohbet #vip #hossohbet@ #izmir& #izmir@ #vip #radyo@ #teylo& #teylo@,$chan(%:amsg),32) { msg $chan(%:amsg) $1- } dec %:amsg } }

ama maalesef olmuyor

Konu Che tarafından (11 Temmuz 2021 Saat 22:37 ) değiştirilmiştir. Sebep: Code tag içine alındı.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan