Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Temmuz 2021, 20:49   #8
Aytac
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: /amsg komutu ile sadece kelime engellemek

ReBeLLioN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bende bunu istiyorum ama winamp geçtiği halde belirttiğim kanallara gönderiyor.sıkıntı o
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ben istiyorum ki zaten winamp geçtiği zaman o amsg mesajımda, belirttiğim kanala gitmesin.mesela x kanalına winamp yazdığım zaman gitmesin ama diğer her kelime gitsin. tblock yapınca kanalda anda o zaman geçmiyor

bu amsg « Winamp™» : °·.ılılılılı. Sertab Erener - Yanarım .ılılılılı. ·° « Volume » : %100

aşağıdaki belirtmiş olduğum kanallara gitmemeli.bunu istiyorum fakat gidiyor.

alias amsg {
var %:amsg = $chan(0) | while %:amsg {
if !$regex($1-,/(Winamp|Çalan Şarkı|Parça)/Si) { msg $chan(%:amsg) $1- }
elseif !$istok(#Global #developer #Radyo #Opers #helpegitim #GlobalOps #xline #Opersohbet #vip #hossohbet@ #izmir& #izmir@ #vip #radyo@ #teylo& #teylo@,$chan(%:amsg),32) { msg $chan(%:amsg) $1- }
dec %:amsg
}
}

Kod çalışıyor sıkıntı yok.

Alt + R basıp Aliases kısmına böyle ekle;

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
amsg { var %:amsg = $chan(0) | while %:amsg { if !$regex($1-,/(Winamp|Çalan Şarkı|Parça)/Si) { msg $chan(%:amsg) $1- } elseif !$istok(#Global #developer #Radyo #Opers #helpegitim #GlobalOps #xline #Opersohbet #vip #hossohbet@ #izmir& #izmir@ #vip #radyo@ #teylo& #teylo@,$chan(%:amsg),32) { msg $chan(%:amsg) $1- } dec %:amsg } }

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan