Cevap: Kalbimin Günlüğü
Defalarca aynı şarkıyı dinledim bu gece. kendimle konuştum hep yaptığım gibi. dedim ki 'o iyiyse ve mutluysa, sus. bırak, sen kal böyle yarım.' ... sonra bir süredir dinlediğim sesi dinlemek istedim ama yapamadım. durdum. bir fotoğraf var... baktım. bilmiyorum, bakmasa mıydım hiç? dinlemese miydim o şarkıyı? ama söz dinletemiyorum bazen kendime.
Hiçbir şey bilmiyorum. artık bir şey de anlayamıyorum. uyuyup kafamdaki sesleri susturmam gerek. uyuyup kendimi rahat bırakmam gerek. kısa bir zaman da olsa. rüyalarım... ne güzeldi gördüğüm o rüyalar. gerçek gibi canlı, sıcak, mutlu ve huzurluydu... bir gülümseme, bir ses ve bir el. o rüyaya gidemez miyim bir kez daha? en azından rüyamda öyle iyi hissetsem.. en azından rüyamda görsem...
Hala niye yazıyorum, bilmiyorum. boğazımda bir şey var, yutkunmamı zorlaştırıyor. nefes alamıyorum sanki. gözlerim... belki daha kolay olur sanıyorum, kelimeleri içimden dışarı bırakınca. belki yine yanılıyorum. hiçbir şey bilmiyorum ki... bilemiyorum. bilmiyorum. nasıl bileceğim? ben nasıl böyle? niye?
__________________ char *adres = [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] for(int i = 0; *(adres + i); i++) { putchar(toupper(adres[i])); } |