Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Haziran 2021, 20:54   #1858
Sarya
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yeni tanıştığım sempatik bi arkadaş
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Forumda iyiki tanimisim be dedigim kisilerden.Yorumlarini düsüncelerini ve durusunu cok begeniyorum.Hayatinda sonsuz basarilar dilerim ayriyetten mutluluklar guzel ve degerli insan
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sevdigim bir arkadasim
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yeri ayrıdır benim için (: Tom ve jerry gibiyiz onunla. Önce didişir birbirimizi yeriz sonra ben dayanamam gider yine sokulurum kedi gibi Değerli ^^
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Abim inzivada
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yayını güzel insan.. Düşüncelerine saygı duyuyorum
Hoş
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i Yorumlarini begendigim, nickine kurban .. (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Düşüncelerini begendiğim ender hatunlardan..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Nickini begendigim kisilerden pekmuhabbetimiz olmasada aramiz iyidir

Konu Sarya tarafından (26 Haziran 2021 Saat 20:56 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet Mobil Chat