@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yeni tanıştığım sempatik bi arkadaş
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Forumda iyiki tanimisim be dedigim kisilerden.Yorumlarini düsüncelerini ve durusunu cok begeniyorum.Hayatinda sonsuz basarilar dilerim ayriyetten mutluluklar guzel ve degerli insan
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sevdigim bir arkadasim
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yeri ayrıdır benim için (: Tom ve jerry gibiyiz onunla. Önce didişir birbirimizi yeriz sonra ben dayanamam gider yine sokulurum kedi gibi Değerli ^^
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Abim inzivada
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yayını güzel insan.. Düşüncelerine saygı duyuyorum
Hoş
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i Yorumlarini begendigim, nickine kurban .. (:
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Düşüncelerini begendiğim ender hatunlardan..
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Nickini begendigim kisilerden pekmuhabbetimiz olmasada aramiz iyidir