Cevap: Hoş geldin Sea`mm
Hb Zeyno teşekkür ederim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:01 -->-> Daha önceki mesaj 17:00 -- Che teşekkür ederim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sen olmasan saatlerce ugrasirdim sağol Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:01 -->-> Daha önceki mesaj 17:01 -- Hb teşekkür ediyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:02 -->-> Daha önceki mesaj 17:01 -- Teşekkürler ki hb hepinizi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:03 -->-> Daha önceki mesaj 17:02 -- Aaa Emre tanıdım seni sormayın burda da 🤪Hoşbuldum teşekkür ederim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |