Cevap: Yok Yere Mi Delirdik
ALIŞMA BANA; Ne yapacağım belli olmaz;Bugün varım yarın birden yok olurum... DOKUNMA BANA; Kapanmamış yaralarla doluyum; Canımı acıtma bi yarada sen açma... SEVME BENİ; Yoğun duygularımda kaybolursun; Tutuştururum.. İSTEME BENİ; Yasaklarla boğuşursun, Engellerle doluyum... ÇÖZMEYE ÇALIŞMA SAKIN; Seninle karışır iyice; Kördüğüm olurum... ANLAMA BENİ; Ben kendimi anlarım; Ben böyle mutluyum... AŞKI YAŞATMAMI İSTEME ASLA; Ben Aşk'a yıllardır inanmıyorum... GÜVENİYORSAN KENDİNE; İnandır beni Aşk'ın varlığına, sonucunda öyle bir Aşk yaşatırım ki; Vazgeçemezsin, tutkun olurum... YIKABİLİRSEN DUVARLARIMI; Sakın bırakma beni, tüm tutkularım ve gücümün arkasında, halâ o eski küçük çocuğum; Büyütemezsen kaybolurum... GECELERİ DÜŞÜNME; Kabusların olurum,uyanmak istediğinde çırpınıp bırakamadığın; Çağırdığında yanında olan ama aslında asla ulaşamadığın, sahip olamadığın... GÖZLERİME BAKMA; Affetmem,unutulmazın olurum aklından çıkaramadığın; Eğer baktıysan sakın kaçırma gözlerini, cesaretsizlikle suçlarım..! Geçmişine hapsedersen beni, geleceğinde göremezsin, uçar gider seni bensiz bırakırım... ÖNCELERİMİ SORMA ASLA; Cevapları ağır gelir, kaldıramazsın, sonun olurum..! SONRALARIMA KARIŞMA; Bu benim hayatım, ben yolumu her şekilde bulurum... YADA SEN EN İYİSİ; Hiç bulaşma bana , bakarsın; Başına Bela Olurum..... |