Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Haziran 2021, 23:35   #20
Tejxele
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: SohbetFull Death AcizLigi

ReLaX07 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Konuyu Açan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] için Arandaki Sorunu bilemem ama Ben Seni Tanımam Sen Beni Tanımassın Sunucuya Lamerce Saldıran @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Abinizin Ayagına gitim 2 kere güzelce konusmak için 2sindede Küfür edip Suncusuundan attı Alakam yok dediğim Halde Ha Sana Bunu Yazdıran o Abin Ama Belliki Seninde Kaşıntın Var Gereğini Fazlasıyla Yapacağımızdan Emin Olabilirsin KARDEŞ... Esirkan Abin De Shellcilerde Boşuna Sunucuna Mukayet ol
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] millete yorum yapmayi biLiyorsan eliştiri yapıyorsan benimde eliştiriye hakkım var dimi Ben kimsenin ayakcısı degiLim Ben SAdece sunu sana söylim belli ki yaların cok derin ki güceniyorsun bence sen önce biraz kendini toplamaya bak sonra konuya müdahele et SeviLiyorsun

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet