02 Mayıs 2021, 23:24
|
#1 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| NickServ - ChanServ Departman/ Destek Socks System
Merhaba değerli arkadaşlar,
Departman/Destek socks bot; T-Bot 'an bir miktar kod alınıp, düzenlenip tarafımca geliştirilen Departman tabanlı socks bot dur..
Normalde sadece 3 socks departman botlarını yapmıştım sonra daha geniş kapsamlı olsun diye diğer botları da ekledim diğer botlar iptal edip sadece Departman Botları da kullanılabilir.
Bot toplam 6 socks bot oluşmaktadır.
✓C-Bot
✓NickServ Departman Botu
✓ChanServ Departman Botu
✓BilgiServ Bilgilendirme Botu
(IRC Giris Bilgi Modulu(toXic) arkadaşımızın modülün den esinlerek yaptım.)
✓Anket Botu
✓Proxy Botu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Departman/Destek socks bot sistemini kullanmak isteyen arkadaşlar bana ulaşarak ücretsiz olarak faydalanabilir. Herkese iyi forumlar dilerim.
__________________ char *adres = [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] for(int i = 0; *(adres + i); i++) { putchar(toupper(adres[i])); } |
| |