|
Erre Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Necrolyt Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Söz konusu yıllarda (TARIK) aramızda olmuş olsaydı, kesinlikle değişen birşey olmaz, Aksine çok daha kötü duruma gelebilirdi. Necrolyt'u severdim, ama o kadar gözünüzde büyütülecek kadar "İŞİNDE ÇOKTA İYİ DEĞİLDİ" Kısacası Numberone ile kıyaslamak yanlış olur. IRC dünyasının bir numaralı adamı her daim AstronBnX'dir. Sonrasın da Numberone gelir.
İtiraf etmek gerekirsek; Admin1, Admin2, Admin3, Admin4, Admin5, Admin6 vb. Kurumsal gizliliklerinden ne zaman çıkılması gerektiğini Numberone'ye kabul ettirdik. O zaman hatanın, en büyüğünü yapmış olduk. Şimdi, geçmişte yapmış olduğumuz hatalardan dersler çıkartıp ve tecrübe edinmiş olduğumuz konularda (Hata) yapmamayı öğrendik.
Şuan bir çok uygulamamız üzerinde Kurumsal kimlikleri deşifre etmeden yürütüyoruz. Şuan ki düşünce, fikirlerimiz o yıllarda (Sinerji) yaratıp yürütmüş olsaydık, çok daha farklı olabilirdi. Numberone işinin ehl-i olan bir arkadaşımız. Hata yapmasına bizler neden olduk. Onun geçmişte ne demek istediğini, şuan çok daha iyi idrak ediyorum.
|
Çok iyi bir yorum, mesaj ve öz eleştiri. Eski bir e-kolay üyesi olarak tebrik ediyorum.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:54 -->-> Daha önceki mesaj 22:53 --
Sen gelme la aga :P hahahahaha
|
Robbie Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Röportajı okudum evet LimeWire'nin söylediği gibi güzel sallamış bırakın insanlar doğrularını konuşsunlar , bazı şeyleri örtbas etmekle kapatmaktan vaz geçin bunlar konusulsunki dogrular ortaya cıksın . Neden hala dogru söyleyenleri cezalandırmaktan vaz geçmiyorsunuz ? Mohikan'ın söylediği gibi röportaj'ı zorla yaptırmadılar kişiye , röportaj vermek zorundada değildi , söylenenleri inkar edecek yerde konuyu saptırmaktan baska birsey yapmıyorsunuz. ( Söylenenler %100 dogru ) Zurna.Net girin , /query x7even online oldugunda kendisine Numberone 'ı sorun anlatsın size , kendisi ekolay şirketinde çalışırdı , ve suan Numberone 'ın bulundugu konumdan cok cok üst düzey konumdaydı .
SameTs insanlar eleştiri yapamacaksa ( seviye sınırları içerisinde ) söylediğin gibi röportajı atın kilitleyin yorumda yapılamasın..
|
|
Naughty Nickli Üyeden Alıntı
x7even'in ne olduğunuda biliyoruz sevgili Robbie.. Seninde ortak olduğun ' Ben ekolayda çalışıyorum ' yalanıyla bir çok insanı olduğu gibi senide inandırmış.. Numberone son vermiş bu yalana.. İnandırmış ki gelip burada yazma gereği duymuşsun. Bir şeyler biliyorum ediyorum ben yapmıyorum vaadiyle.. 2. olarak Numberone'ye küfür edilmiş geri almış global'i bundan kimene? Küfür edilirken birşey denilmiyorduda neden şimdi kıymetli oldu ? Senden tek ricam Kişisel bilgilerinden Sunucu: Ekolay.Net kısmını silmen ekolay'ın ne sana ne sen gibilere ne de eleştiriye ihtiyacı var ..
|
Merhaba. X7even dediğiniz Serdar değil mi ? Ben mi yanlış biliyorum. Hatta Serdar Gökalp (Meşhur Radyocu Serdar) Kendisinin Doğan holding de çalıştığını bilmiyordum. E-kolay kapanmadan yaklaşık 2 ay önce Global operatör olmuştum. E-kolay kapanırken o an online idim. Bir global mesaj atılıp anında kapatıldı. aşağı yukarı 8-10 dk ekrana baka kaldığımı bilirim. Büyük sunucularda bence en güzeli user olmak. tuzsuz aşım, ağrısız başım şekline devam edeceksin.
röportaj için teşekkürler tekrardan.