Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Nisan 2021, 02:16   #45
DjXugo
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: SohbetFul.Net sitesi Lamerligi (botnet saldırısı)

Şimdi arkadaşlar şunun farkına vardım ki bir çok arkadaşımız bizide Eleştirmiş "Foruma Konu açınca elinize ne geçiyor" der gibisinden.

Öncelikle şunu belirteyım sunucumda Kullandığım korumalar saldırıyı Engelliyor o konuda bir sıkıntım yok, Foruma konu açmama gelince amacım herkese bu Death denen kişinin ne kadar BOŞ işlerle uğraştığını göstermek, Forumda Bir çok Sunucu sahibi Admin arkadaşlarımız var herkes Sunucusuna EMEK verip bir yerlere gelmenin derdinde ama bu Death öyle değil, Kendi sitemi nasıl büyütürüm insanlara nezih bir ortam nasıl sunabilirim diye düşünmüyor onun Derdi EMEK verip bi yerlere gelmeye çalışan insanlara saldırmak. Ben burda sizlere sadece Death denen lamerin nasıl biri olduğunu Anlatıyorum, bunların hiçbirini de uydurmuyorum herşeyin kanıtı var zaten. Konuyu fazla uzatmadan son olarak şunu söylemek istiyorum ben Sunucumdaki Korumalarıma güveniyorum o konuda içim Rahat. Ve şunuda eklemek istiyorum ki Death denen lamerin yaptığı gibi bende gidip onun sunucusuna saldırı/küfür edersem ondan bir farkım Kalmaz, o yüzden bu tür işlere girmiyorum ben oraya 1 defa gittim konuşmak için.

Uzun lafın kısası beni eleştirmeden önce yapılanın AYIP ve SAYGISIZLIK olduğunu bilin arkadaşlar, bugün bana yarın size Küfür eder bu tür Lamerler, Sunucularımıza okadar emek veriyoruz herbirimiz, Kullanıcılarımıza nezih bir ortam sağlamanın derdindeyiz böyle çocukça hareketlere gerek yok.

Herkese iyi Forumlar.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Konu DjXugo tarafından (11 Nisan 2021 Saat 02:17 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver