|
NurSima Nickli Üyeden Alıntı
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] efendi yardımsever güzel yürekli biri bizimle beraber olmasından çok mutluyuz...
|
Bende mutluyum bir Lafazan mensubu olmaktan
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:13 -->-> Daha önceki mesaj 15:12 --
Hiç de alıngan değilim bir kere
![:)](images/smilies/s1.gif)
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:13 -->-> Daha önceki mesaj 15:13 --
|
Hena Nickli Üyeden Alıntı
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok tanımıyorum ama qördüqüm kadarıyla
Efendi sessiz sakin iyi biri hep mutlu olsun |
Gerçekten teşekkür ederim nazik yorumunuz adına
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:14 -->-> Daha önceki mesaj 15:13 --
|
SonsuZ Nickli Üyeden Alıntı
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok naif keyifli sohbeti güzel sıcak kanlı bi adam... |
Allah'ına gurban
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:15 -->-> Daha önceki mesaj 15:14 --
|
NorthernLights Nickli Üyeden Alıntı
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dorğu, dürüst, iyi niyetli, yardım sever, anlayışlı bir arkadaşımızdır |
Sizler kadar olmasam da ehh işte az kendimi simartayim deelmi
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:16 -->-> Daha önceki mesaj 15:15 --
|
Sahin_Sen Nickli Üyeden Alıntı
|
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tanımamama rağmen hakkında güzel söz söylettiğine göre düzgün bir İnsandır. Helal Olsun diyelim.
|
Eyvallah kardeşim inanıyorum ki hiç kimsede bu yanlış düşünceye mahal vermedim şükür
saygılar