Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Nisan 2021, 15:16   #8
ByCaL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ByCaL 'ı Nasıl Bilirsiniz?

NurSima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] efendi yardımsever güzel yürekli biri bizimle beraber olmasından çok mutluyuz...

Bende mutluyum bir Lafazan mensubu olmaktan

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:13 -->-> Daha önceki mesaj 15:12 --

Ece Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Lafazan ailesinin bir bireyi
Neseli keyifli bazen alingan

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iyiki tanidik dedigimiz dostlardan

Hiç de alıngan değilim bir kere

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:13 -->-> Daha önceki mesaj 15:13 --

Hena Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok tanımıyorum ama qördüqüm kadarıyla
Efendi sessiz sakin iyi biri hep mutlu olsun

Gerçekten teşekkür ederim nazik yorumunuz adına

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:14 -->-> Daha önceki mesaj 15:13 --

SonsuZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok naif keyifli sohbeti güzel sıcak kanlı bi adam...

Allah'ına gurban

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:15 -->-> Daha önceki mesaj 15:14 --

NorthernLights Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dorğu, dürüst, iyi niyetli, yardım sever, anlayışlı bir arkadaşımızdır

Sizler kadar olmasam da ehh işte az kendimi simartayim deelmi

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:16 -->-> Daha önceki mesaj 15:15 --

Sahin_Sen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tanımamama rağmen hakkında güzel söz söylettiğine göre düzgün bir İnsandır. Helal Olsun diyelim.

Eyvallah kardeşim inanıyorum ki hiç kimsede bu yanlış düşünceye mahal vermedim şükür saygılar

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver