Eyvallah Değerli Dostum teşekkür ederim.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:42 -->-> Daha önceki mesaj 23:40 --
Eyvallah Emre teşekkür ederim.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:43 -->-> Daha önceki mesaj 23:42 --
Çok teşekkür ederim
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:44 -->-> Daha önceki mesaj 23:43 --
Çok Teşekkür ederim.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:45 -->-> Daha önceki mesaj 23:44 --
Çok teşekkür ederim Değerli Dostum.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:46 -->-> Daha önceki mesaj 23:45 --
Çok teşekkür ederim SecretLy.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:47 -->-> Daha önceki mesaj 23:46 --
Çok teşekkür ederim Risque
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:49 -->-> Daha önceki mesaj 23:47 --
Çok teşekkür ederim Not
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:50 -->-> Daha önceki mesaj 23:49 --
Eyvallah Schwarz çok teşekkür ederim.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:52 -->-> Daha önceki mesaj 23:50 --
Çok teşekkür ederim Değerli Dostum
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:53 -->-> Daha önceki mesaj 23:52 --
Çok teşekkür ederim SeSiLya