Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Mart 2021, 15:48   #29
ZamaN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kalbim.Net / #Help Founder Değişikliği

Yalovali Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Gelisi güzel bir yapmisin kötülemen orda hic bir sey yapilmamis gibi gostermen benim ve ekibimin oraya verdigi emegi karalama hakkina sahip degilsin . Centilmenlik diye bir sey varsa oda sende yoktur eminim fundada benim helperimdi senin yanindada cok emek verdik hatirlarmisin bilmem sen ameliyat oldugunda ben ve bir cok arkadasimiz zamanda dahil orayi korumak icin sabah aksam sunucuda bulunup koruduk kolladik eternity dogru karar vermis vermemis bilemem sende herkes gibi gidenede kalanada saygi gosterirsen sevinirim mümķuñse sen yorum yapma @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] begenini aldin ve gittin tesekkür ederim bu kötü yorumun icin soyle.net help departmani adina bir utanc kaynagi oldugun tebrik ederim . Iyi forumlar.

Merhaba arkadaşlar ben ZamaN şimdi bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşimin yokluğunda kurmuş olduğu sistemin işlemesinden dolayı herhangi bir aksaklık yaşanmamıştır. Kurduğu sistem içerisinde yer alan Help üst yönetimi (Soplar ve Oplar) kanalı detaylı bir şekilde yönetmiş olup bu süreci çok güzel bir şekilde atlatmıştır. Benim hatırladığım kadar ile sen orda helper adayı idin bu süreçde pek faydan olmamıstır. Güvenlik konusunda sen orda benim eklediğim bir optun herhangi birinden destek almadım. Şimdi bu yukarda yazdığın yazıyı düzeltmeni rica ederim

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver