Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Mart 2021, 18:16   #8
AftieL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Türkiye İstanbul Sözleşmesi'nden ayrıldı!

Diğeceğim çok şey var ama insanlara beddua etmeden kendimi kaliteli şekilde ifade edebilmek bana yakışır İstanbul Sözleşmesi kadınları maske olarak kullanan aslında çocukları sapkın bir şekilde yetiştirmek için yaratılan bir sözleşmedir Avrupanın bazı okullarında çocukların cinsel eğitim bahanesiyle görsel bir sekse tanık olduğunu bunun gösterildiğini (habere dair kanıtım vardı ama uzun süre geçtiği için kaybettim) ayrıca cinayet sayılarında sözleşmenin hiçbir etkisi olmadığını aksine bu kadın derneklerinin soros tarafından yönetildiğini cinsiyet eşitliği değil cinsiyetsizleştirme projesi olduğunu nedense herkes kulak arkası edip hani şu gazete başlığını okuyup inanıp kendini kültürlü sanan kitle tarafından paylaşıldığını anlatırdım ama onun yerine 3 resim paylaşayım herkesin sessiz kaldığı bence resimler daha iyi anlatır.

Kimse çocuklarını böyle yetiştirmek istemiyor diye bedduaya maruz kalmamalı

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Son olarak bende bir kadınım ne cinayetlerden hoşnut olduğumuz var ne de elimize sopa alıp sokaklarda dövecek lgbt bireyi aradığımız her insanın yaşam hakkı vardır bunun için içine cinsiyetsizleştirme projesi sokulmayan avrupa tarafından dikte edilmeyen bir yasal düzenleme yapılacaktır.

Konu AftieL tarafından (23 Mart 2021 Saat 18:30 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver