@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : gerçekçi birisi
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : eğlenceli ve sevimli
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: karakterli kimse için şekil değişmiyor
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : hanım hanımcık etliye sütlüye karışmayan birisi
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : eşi benzeri olmayan sevgisini hissettiren candan biri
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : çok sevilen hatun
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : çok güzel bir hatun yapcek bir şey yok seviyorum onu
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : can o en iyi kardeş bna
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abim canımdan öte öz abim gibi seviyorum
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : merhametli güzel yüregi olan sevimli anne
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : içi dışı çoğğğ güzel hatun
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Adamın dibi adam gibi adam
birkaç yorum birden ettim kusura bakmayın hepnizi seviyorum