Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Mart 2021, 17:33   #7251
Sarya
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Forumdan Biri İçin İsim Vererek, Ona İstediğin Yorumu Yap

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : gerçekçi birisi
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : eğlenceli ve sevimli
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: karakterli kimse için şekil değişmiyor
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : hanım hanımcık etliye sütlüye karışmayan birisi
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : eşi benzeri olmayan sevgisini hissettiren candan biri
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : çok sevilen hatun
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : çok güzel bir hatun yapcek bir şey yok seviyorum onu
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : can o en iyi kardeş bna
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abim canımdan öte öz abim gibi seviyorum
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : merhametli güzel yüregi olan sevimli anne
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : içi dışı çoğğğ güzel hatun
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Adamın dibi adam gibi adam
birkaç yorum birden ettim kusura bakmayın hepnizi seviyorum

Konu NurSima tarafından (15 Mart 2021 Saat 18:46 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver