Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mart 2021, 00:44   #10
SonsuZ
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Konuğu * SonsuZ

Feronia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrikler

Nerelisiniz ?
tuttugunuz takim ?
ney ile meskulsunuz ( is, egitim vs )

Tsk 😊

Öncelikle çok teşekkür ederim kiiiii

Rizeliyim
Galatasaray
Türk telekomda müşteri temsilcisiyim
Akdeniz ünivesitesi Tarih mezunuyum öğretmen olmak için formasyon aldım ama atanamadım maalesef

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:43 -->-> Daha önceki mesaj 00:35 --

Feronia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrikler

Nerelisiniz ?
tuttugunuz takim ?
ney ile meskulsunuz ( is, egitim vs )

Tsk 😊

Ece Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] um cok tebrikler :*

En sevdigin yemek?

Giyim tarzin nedir?

Gormek istedigin ulke?

En sevdigin sehir?

Simdiden tesekkur ederim
Cok yormim canim seni
Hayat boyu mutlu basarili olursun ins.. :*

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmm çok teşekkür ederim kiiiii bitanem

En sevdiğim yemek Çarhala(karalahanalı lobiya) Bizim oralılar bilir

Giyim tarzım spor(klasik giyinmek zorunda kaldığımda hayattan soğuyorum.Topuklu ayakkabılar hiç tarzım değil)

Görmek istediğim ülke Çin(Pekini görmek istiyorum)

En sevdiğim şehir Mardin(Gündüz mezarlık gece gerdanlık) bir gece en tepeden Mardin e bakarken büyülendim

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim kiiiii canım umarım sende hayat boyu çok başarılı ve mutlu olursun

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:44 -->-> Daha önceki mesaj 00:43 --

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok teşekkür ederim kiiiii

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:44 -->-> Daha önceki mesaj 00:44 --

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmm çok teşekkür ederim kiiiii

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan