Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Mart 2021, 22:14   #17
DjXugo
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: SohbetFul.Net sitesi Lamerligi (botnet saldırısı)

MakaleyazKazaN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ya reklamla gidecek user kanalınızdan çekip gitsin bir daha gelmesin. Her ne olursa olsun yanınızda kalan gerçek userdir.

Kesinlikle o konuda haklısınız sadık user Gitmez, fakat yapılan ayıp bir şey herkes emeği ile bi yerlere gelmeye çalışırken Böyie şeylere gerek yok bence, yıl olmuş 2021 reklam vermenin bi sürü yolu var seo çalışmaları, google reklamları vs. sunuculara reklam atmak bana göre çok saçma.

KuZeN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Biri saldırı yapıldı diyor. Diğeri hayır diyor. Pek şunu demek istiyorum şahsım olarak girdim herhangi bir siteye saldırı yaptım ve bilmediğim bir sunucunun reklamını attım. Burada suçlu benim dışımda kim oluyor?

Şimdi Burda şunu demek istemişsiniz sanırım, belki arkadaşlar Reklam atmadı neden kötülüyorsunuz der gibi olmuş fakat şöyle bir şey var zaten Foruma konu açmadan Sunucularına gittim, sunucu Sahibinin özeline yazdığımda bana "UZA" diyerek cevap verdi, bunlar aylar önce reklam attığını zaten kabul etti, fakat foruma düşünce kendilerini bi şekilde savunmaları gerekti onlarda biz yapmadık dedi, kısacası buraya konu açmadan kendileri ile konuşmaya çalıştım sakin bir şekilde amacım burda kimseyi boş yere karalamak değil.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver