Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Mart 2021, 19:48   #1
RahmetLi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
NoMercy Söz onay sorunu

Arkadaslar s.a sunucumda nımercy kullanıyorum !sözekle komutu sorunsuz calısıyor eklenen söz kanalada dusuyor fakat nasıl onaylıcamı bırtulu bulamadım yardımcı olurmusunuz cok arastırdım ama bulamadım sımdıden tşkler kod asagıda..

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
if %sözx [ $+ [ $nn($1) ] ] = Evet { sockwrite -nt $sockname notice $nn($1) 4UYARI :2 1 Dakika da 1 kez söz ekleyebilirsin $nn($1) $+ . | sockwrite -nt $sockname privmsg $nn($1) 4UYARI :2 1 Dakika da 1 kez söz ekleyebilirsin $nn($1) $+ . | return } if *!sözekle* iswm $5 { sockwrite -nt $sockname notice $nn($1) 4UYARI :2 Hatalı komut kullanımı $nn($1) $+ . } sw $sockname PRIVMSG $botfnick($1) Sözünüz 4Yönetim tarafından kontrol edilmek üzere sisteme eklenmiştir $nn($1) $+ . sw $sockname PRIVMSG $botfnick($1) Onay bekleyen söz sayısı :4 $lines( txt/sözx.txt) - Onaylı söz sayısı :4 $lines( txt/söz.txt)  sw $sockname PRIVMSG $botfnick($1)  sw $sockname PRIVMSG $botfnick($1) Eklenen : $remove($5-,,) sw $sockname PRIVMSG #System 4Eklenen Söz : $remove($5-,,) 4Ekleyen : [ $botfnick($1) ] write txt/sözx.txt $remove($5-,,) $+ % $+ $botfnick($1) set -u60 %sözx $+ $nn($1) Evet unset %ozelflood. [ $+ [ $botfnick($1) ] ] }

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan