Konu: Çözüldü Kanala girene göre işlem
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Şubat 2021, 14:33   #7
Toprak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kanala girene göre işlem

High Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eline sağlık peki şöyle bir şey yapabilir miyiz? Ben #B kanalındayım #A Kanalına giriş olduğun da aktif pencerem de giren Kullanıcının nick ve İdentini görecek şekilde uyarı alsam ve hangi kanalda olursam olayım aktif pencerem de.
Örnek: Toprak nickli Sohbet identine sahip kullanıcı #A kanalına girdi diye uyarı aldığım da aliases kullanarak Toprak kullanıcısına #A kanalında mesaj atabileyim. Yine Yetkililer ve Oper, Admin'ler bundan MUAF olsa.
Yani ben giren kullanıcının Nick ve İdentine göre aktif olduğum pencere de aliases ile mesaj göndericem #A kanalına o atacağım mesajları Aliasesleri idente göre ben çoğaltır uygularım

Şöyle basit bir şey versem?
Sunucu yetkilileri ve Kana yetkilileri muaf kim girerse girsin #A kanalına uyarı verip;
Giriş Nick: Toprak - İdent: Paradox gibi alt kısıma mesaj yeri istediğin mesajı yazarsın kanala gider uygun mudur?

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on !*:join:#A:if !$regex($site,/(Root|Admin|Network|Services|Help|IRCOP|Oper|Local)/i) { .cs status # $nick } on *:notice:*:?:if ($nick == ChanServ) && ($1 == STATUS) && ($4 < 40) { .timer 1 2 gonder $2 $3 } alias gonder { var %_m $$?="Giriş Nick: $2 - İdent: $token($token($ial($2,1),2,33),1,64) " | if (%_m) { msg $1 %_m } }

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver