@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], sağ ol yardım için. KOD çalışıyor fakat kanala yetkisi olan biri girdiğinde de mesaj gönderiyor. Kanalda yetkisi olanları görmesin istiyorum &,@,+ Oper ve Adminleri KOD sadece kanala giren userler için aktif olsun istiyorum. Müsait olduğun da bi bakar mısın?
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:42 -->-> Daha önceki mesaj 23:17 --
Selamun aleykum Mylife, öncelikle yardımın için sağ ol. Kusura bakma özelden yazıyorum. Yazdığım tam anlaşılmamış, anlatamamışım sanırım.
Mylife hocam A# Kanalına Sohbet ve Zurna identine sahip user girer ise karşılama da Merhaba yazsın. Ama bu belirttiğim İdentler harici giriş olursa Selam yazsın istiyorum. Yalnız kanala girip yetki alan ayrıca kanala giren Oper, Adminler de KOD aktif olmasın istiyorum. Yani muaf host ekleme seçeneği iş görür ama Kanalda ki prefix sahibi Oplar diyelim bunlara da işlem yapmasın istiyorum. Umarım anlata bilmişimdir. Vermiş olduğun KOD gayet güzel çalışıyo fakat Yetkili girince de mesaj gönderiyor kanala. Birinde belirlediğim İdent girişi olduğun da Merhaba bunlar harici İdent girişinde ise Selam yazsın istiyorum KOD