Konu: Çözüldü Kanala girene göre işlem
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Şubat 2021, 23:42   #2
Mylife
~ i don't care if i'm misfit. ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kanala girene göre işlem

High Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Selamun aleykum arkadaşlar. Aşağı da vermiş olduğum KOD kanala giren belirlediğim İdente sahip kullanıcılara karşılama mesajı atıyo. Benim bu KOD'a bir kaç eklenti isteğim olacaktı.
KOD;
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:JOIN:#:{ if (*!*abc*@* iswm $fulladdress) || (*!*def*@* iswm $fulladdress) { msg # hoş geldin $nick }

Benim bu KOD da değiştirmek istediğim Kanala belirlediğim identify girişi olduğun da istediğim mesajı atmak.
Örnek Kanala Muhabbet@ İdentli biri girdiğin de Selam yazsın fakat bu İdent harici giriş olduğun da ise Merhaba şeklinde mesaj göndersin kanala. Kanalda sabit bi Kanal #Abc kanalı diyelim bir de bu KOD prefix sahibi olan yani yetkili ve Oper, Adminlere işlem yapmasın istiyorum.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:35 -->-> Daha önceki mesaj 20:32 --

Bir de sadece benim göreceğim şekilde Giren nick ve yazılan mesaj. Kısaca işlem hakkında bana bilgi vermesi ayrı pencre de olursa harika olur.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on 1:join:#: { if $regex($deltok($deltok($ial($nick,1), 2, 64), 1, 33),/ident1|ident2|ident3/Si) { msg # Merhaba $nick } | elseif $regex($deltok($deltok($ial($nick,1), 2, 64), 1, 33),/ident1|ident2|ident3/Si) { msg # selam $nick } | else { return } }

Deneme şansım olmadı. Kırmızı ile işaretlediğim yeri karşımala mesajı atılacak ident i yazarsınız.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver