|
High Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Selamun aleykum arkadaşlar. Aşağı da vermiş olduğum KOD kanala giren belirlediğim İdente sahip kullanıcılara karşılama mesajı atıyo. Benim bu KOD'a bir kaç eklenti isteğim olacaktı.
KOD; Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! on *:JOIN:#:{
if (*!*abc*@* iswm $fulladdress) || (*!*def*@* iswm $fulladdress) {
msg # hoş geldin $nick
} Benim bu KOD da değiştirmek istediğim Kanala belirlediğim identify girişi olduğun da istediğim mesajı atmak.
Örnek Kanala Muhabbet@ İdentli biri girdiğin de Selam yazsın fakat bu İdent harici giriş olduğun da ise Merhaba şeklinde mesaj göndersin kanala. Kanalda sabit bi Kanal #Abc kanalı diyelim bir de bu KOD prefix sahibi olan yani yetkili ve Oper, Adminlere işlem yapmasın istiyorum.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:35 -->-> Daha önceki mesaj 20:32 -- Bir de sadece benim göreceğim şekilde Giren nick ve yazılan mesaj. Kısaca işlem hakkında bana bilgi vermesi ayrı pencre de olursa harika olur.
|
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on 1:join:#: { if $regex($deltok($deltok($ial($nick,1), 2, 64), 1, 33),/ident1|ident2|ident3/Si) { msg # Merhaba $nick } | elseif $regex($deltok($deltok($ial($nick,1), 2, 64), 1, 33),/ident1|ident2|ident3/Si) { msg # selam $nick } | else { return } }
Deneme şansım olmadı. Kırmızı ile işaretlediğim yeri karşımala mesajı atılacak ident i yazarsınız.