Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Şubat 2021, 02:48   #15
High
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Pencere ve Willcard sorunu

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eline sağlık boşluk vererek ekleye biliyorum. *Selam nasılsın* gibi daha önce ? işareti kullanıyordum space yerine çok sağ ol. Müsait olduğun da bir de aynı kelimeleri eklemesek? uyarsa bizi harika olacak. Kusura bakma zahmet veriyorum kendim yapamadım

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:58 -->-> Daha önceki mesaj 00:26 --

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] boşluk şeklinde eklemiyor. *Selam nasılsın* şeklinde eklemek istediğim de sadece baştakini Selamı ekliyor.
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
if ($1 == ekle) && $regex($2-,/^[[:alnum:][:punct:][:space:]üÜşŞçÇğĞıİöÖ]+$/i) {

Şeklinde değişmedim yine olmadı müsait olduğun da bi bakar mısın? bir de şu aynı mask kelimeleri mümkünse eklemesin, uyarsın beni. Yardımların için sağ ol

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:48 -->-> Daha önceki mesaj 00:58 --

Space olayını çözdüm boşlukla vererek ekleye biliyorum. Zaten yukarıda yazmışsın da ben bir yeri atlamışım tek ihticayım olan aynı maskı eklememesi

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver