Cevap: Mynet Root Admini OrLanDo İle Röportaj
Mynet'te yıllarımı verdim, Talkative'nin bir öğrencisi olarak helperliğin ve yönetcilik vasfının nasıl olduğunu ondan öğrenmiş biriyim. Her görev terfileri olduğunda ve sıra bana geldiğin de maalesef ki ya yönetim değişiyordu, ya da benim sorumlum yönetimi bırakıyordu. Her defasında bir aksilik bir engel çıktı. Helperlik komutlarını ve işleyişin öğrettiğim arkadaşlarım oper oldu ben yerimde saydım. Bazı arkadaşlar Araçsal ilişkiler kullanarak üst yetkililere yakın durup bir yerlere geldi bazıları da haklarıyla. Çok arkadaş tanıdık mynet'te , çok kavga ettik çok didiştik, uğruna yetkimizi sildiğimiz oldu, göreve de devam ettiğimiz,hepsinin ayrı bir hikayesi ayrı bir nostalJisi var, bazı kişiler evlenmiş aileye karışmış işinde gücünde mynet'i hatırlamaz bile... Çünkü onlar zamanında mynetin en güzel olduğu ve en imkanların çok olduğu zamanda ve bölgede bulundukları için artık Mynet onlar için basit bir anı olarak hafızalarında yer edinmiştir, ama bazı arkadaşlar: "Mynet'teki arkadaşlarım" diye tanımladığın sürekli sohbet muhabbet ettiğin ama aradan bir zaman geçtikten sonra kendisini tekrar gördüğün ve özelde yazdığın da "Seni hatırlayamadım kusura bakma" diye yanıt aldığın arkadaşlar vardı.
Onlardan biri de Orlando idi Nam-ı Diğer " Britanya " bu liste uzar gider.
Konu RuGaL tarafından (20 Şubat 2021 Saat 18:06 ) değiştirilmiştir.
|