Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Şubat 2021, 13:13   #7
CeySu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF-Kral Çıplak Dördüncü Hafta Konuğu * CeySu

Syst3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] öncelikle hoş geldin. Uzun zamandır forumdasin ama seni tanımayan pek çok kişi olduğunu düşünüyorum. Kendinden biraz bahseder misin?

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hoş Buldum Teşekkür Ederim..
Adım Yağmur 31 yaşındayım.. Hırçın Karadeniz Kızıyım, Çok Merhametli, Samimi, Vijdan Sahibiyim. Sevdiklerim bambaşka Sıcacık Halimi Bilir.. Aşırı Sempatiğim Bir O kadarda Tatlıyımdır :p Gözü açık biri değilim olamadım da Çabuk kanıyorum.. insanları kendim gibi Sandığım için sanırım.. Sabırlıyımdır ama Sabrım Taştığı zaman Eyvahlar olsun Estirir Gürletirim Hiç Egoist değilim, Egoist olanlardan zerre haz etmem .

10 Yıldan Fazladır Bu ortamlardayım.. Alanım IRC Help Bir çok Büyük Sunucularda Help Founderlik yapıp Emekliye ayrılanlardanım şimdi ise kendi sunucumla ilgileniyorum 😄🙂

kaLimero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm ;*** Merhaba Askitom

-Beni Seviyomusun ?

FundiŞim Merhaba Aşkitom
Sen + Ben = Aşk
Sen Benim En GizLi ve Hızlı yanımsın sana bayılıyorum 😍

vioLeta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Rica ederim
Tebrikler tatlım

- En sevdiğin renk?
- Burcun ne?
- Forumda senin için değerli olan kimler var?
- Herkesten gizledigin bir sırrın var mı )
- İdeal insan sana göre nasıl olmalı?
- En büyük hayalin ne

Teşekkür Ederim CanıSım
Kırmızı & Siyah
Yay
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve Sen baLım 💋
Herkes Gibi benimde sakladığım sırrım var
Bana Göre ideaL biRi Biraz Fırlama, Eğlenceli oLmalı Beni Taşıyabilcek yapıda oLmalı Çünkü ben öyleyim 😂
En Büyük Hayalim Ege'ye yerleşmek

Konu CeySu tarafından (15 Şubat 2021 Saat 13:04 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan