Eski sevgili nerden geri dönmek ister
BAŞKASIYLA OLMAZ Sizin başkasıyla olabilme ihtimaliniz ortaya çıkınca kendine geldi. Hatta, “Birlikte olmak istediği kişiyi tanıyorum, onu üzecek” diye aklınca korumacı davranıyor.
2 - VİCDANIM RAHATSIZ İyi giden bir ilişkiniz vardı ama saçmaladı. Yüzleşince de “Ben ne yaptım!” demeye başladı. “Onu çok üzdüm. Bunları hak etmemişti” diyerek vicdanını rahatlatmaya çalışıyor.
3 - **** HAYATI İYİYDİ Ayrılınca eğlencenin dibine vuracağını, her gün başkasıyla **** yapacağını düşünüyordu. Baktı ki sizin kadar kimse onu mutlu edemiyor. Mecburen dönecek tabii...
4 - HÂLÂ AŞIĞIM GALİBA Boşluğa düştüğü için kendini hâlâ size aşık sanıyor. Başkalarına aşık olmayı denedi ama olmadı. “Aradım bulamadım, ne varsa eskisinde var” diyor.
5 - ONA ÇOK ALIŞMIŞTIM İlişkilerde çiftler alışkanlıklar geliştirir. Yeni biriyle bunu tesis etmek zaman alır. Alışkanlıklardan vazgeçmek kolay değil ama unutmayın, her alışkanlık bir gün mutlaka terk edilir.
6 - KİMSE ONA DOKUNAMAZ Böyle düşünenlerin hastalıklı bir ruh hali vardır. İsterler ki hem hayatlarında başkaları olsun, hem de sevgilileri başkasıyla olmasın.
7 - KAHRIMI ÇEKİYORDU Bu düşünce biçimi o kişinin ne kadar çekilmez olduğunun da itirafıdır. Bu halini kabullenip, seninle gül gibi geçinen sevgiliyi neden terk edersin be aptal?
8 - ŞANSIMI DENEYEYİM Tabii ya, deneme tahtası bu çünkü. İlişki şans işiyse, ayrılık irade işidir. Şansa bırakamazsın. Şansını deneyemezsin.
9 - BENİ SEVENİ SEÇEYİM Birinin sevmesi insana belirli bir konfor verir. Buna geri dönmek istiyordur. Fakat, başkasını sevdiğinde yine terk edecektir. İnsan kendisini seveni değil, sevdiğini seçer aslında.
10 - HİÇ YOKTAN İYİDİR Ayrıldı, boş kaldı. Sağa sola saldırdı, kimse yüz vermedi. Artık egosunu kimse şişirmiyor. Özgüvenini kaybetmek üzere. Sizin ona olan zaafınızı biliyor ve dönmek istiyor. Karar sizin. |