sevgili dostum benim dalnet teki nickim zaten Atmaca idi
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:19 -->-> Daha önceki mesaj 20:15 --
|
beston Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Röportajı baltalamak istemem ama teks arkadaşın söylemleri bana hiç samimi gelmedi..
Samimi bulmadığım yönüde DALnet ile alakalı olan zurna ile ilgili söylemleri.. Allah tan biz geçmişi iyi biliyoruz da bu arkadaş ne ara zurnayı yönetmiş merak ettim ..
o dönem zurna kanalında , " sop " larının rumuzlarını söylesem kesin bilmiyor dur.
DALnet te bir @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] vardı ismini hatırlamıyorum Esenler serinyaylada internet cafe işletir di uyuz bi adam dı.. İzmir BURSA kanallarının @puydu..
Forumda şu çok açık bi gerçek , herkes unvan yapma peşinde röportajlar olsun olaylar olsun herkes kendi kendine tarih uyduruyor.
DALnet zurna kanalı hiç bir zaman 5 bin userin üzerine çıkmadı.. ayrıca kapandıktan sonra kanalı açanı söylemiyorum sadece kanalı Erzurumlu " atmaca " rumuzuna sahip kişi satın aldı.. satın alma sürecinden tutun kim devreye girdi kim kanalı açtı hepsini biliyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Daha da detaylarını da anlatmıyorum...
DALnet olunca kimse kusura bakmasın akan sular durur benim için.. Röportaj da emeği geçen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşa tşk ederim.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Zurna.net teki nickim Teks ama dalnetteki nickim Atmaca idi.. bunu herkes bilir zaten..