Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Şubat 2021, 14:38   #7
Rima
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hangi Gelecekte Saklı Benim Gelmeyeceğim...

Kaf_Dağı Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ne güzeldi kurduğumuz hayallerin perçevinde koştuğumuz yalancı dünya
Neydi katresi nefs ile düştük bir yol ile
Söyle nerdeydi bir geminin limanı
Nerdeydi susuz okyanusda gemi ile gitmeye çalışan bir kaptan misali
Söyle hepsi kurmacamıydı
Yoksa tutunacak bir dalın umudumuydu
Haykırsam nafile
Bağırsam nafile
Şimdi soruyorum sana beni benden alan şey neydi
Ve
Bakıyorum
Gelen de yok giden
Sadece kuru bir göz yaşı beni benden alan şey....

Emeğine sağlık nacizhane döküldü içimden

Senin de emeğine, kalemine sağlık.
Makalem böyle bir şiirle sonlandırılabilirdi zaten. Cok güzel olmuş teşekkür ederim.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:37 -->-> Daha önceki mesaj 14:37 --

Haje Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Arada bir sanki kalbin dokunuyor kalbime, kestiremiyorum gelişini. Ardından sen sürümü bir yazılım yüklüyorum ömrüme…

Emegine sağlık baLküpüm

Teşekkür ederim can içim

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:38 -->-> Daha önceki mesaj 14:37 --

aLya Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi söyler misin bana?
Hangi gelecekte saklı benim o gelmeyeceğim..?

Yine kalbime dokundun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cım ...
Mürekkebin hiç tükenmesin...

Çok teşekkür ederim canım senin güzel yüreğine sağlık

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver