Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Sezin
| PySSyCaT Nickli Üyeden Alıntı
| @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tebrik ederim.. Öncelikle teşekkür ederim Hemen değerli sorularının cevaplarına geçeyim
AsLa yapmam dedikLerin varmi..? Ne için asla dediysem maalesef ki hep başıma geldi herkes kadar Hayat bana asla, katiyen, zinhar dememeyi öğretti Asla yapmam dediğim bir şey yok ama benim için hayırlı olmayan hiçbir yolda olmayayım diye duam var her zaman
Severek ve yine okurum dedigin kitap hangisidir..? Şizofren isimli bir kitap okumuştum. Uzun bir süre etkisinden çıkamamıştım. Yine okuyabilirim o kitabı. Hem psikolojil savaş hem roman tadın da güzel bir kitaptı. Tavsiye de ederim
Hayatinda asLa vazgecmedikLerin..?
(kisiLer ozeL biseyde oLabiLir..) Hayatımdan vazgeçemeyeceğim kişiler olarak söylersek ailem. Onlardan asla vazgeçmemi istemesinler. Ölmeyi bayılmak sanmasınlar :p
Eşya olarak değerlendirirsek ayakkabılarımdan vazgeçemem benim için çok değerlilerdir kendileri Bir seyahatim esnasında uçakta bagajımı karıştırmışlar ayakkabı valizim Antalya'ya geleceğine İstanbul'a gitmiş herkes bana bulunmazsa tazminat alırsın falan diyor. Dedim ne saçmalıyorsunuz verilecek paradan daha değerli o ayakkabılarım benim bulunsun lütfen dediğim de doğrudur
NormaLde hic soru sormam.. bi değişikLik yaptim Senin icin..:-) Çok teşekkür ediyorum çok mutlu oldum buna
Herkes gibi guzeL soru soramam..:-) Gayet güzel sorulardı bence cevaplarken zevk aldım
Kisa ve az ama ucude öz soruLar..
Sen uzun uzun anLatirsan sevinirim.. Yeterli uzunlukta cevaplayabilmişimdir umarım
BasariLar hayatimda.. | Hepimizin hayatında başarılar diliyorum
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:44 -->-> Daha önceki mesaj 10:39 -- En sevdiğim renk ne diye düşündüm aslında kıyafet olarak hiç tercih etmediğim ama baktığım da huzur bulduğum gökyüzü mavisi olduğunu farkettim (Onun gözlerini görüyorum orada çünkü :$ )
Sorular için teşekkürler
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:46 -->-> Daha önceki mesaj 10:44 --
| Winston Nickli Üyeden Alıntı
|
Hayatta En çok Yapmak isteyipte yapamadığın Şey Nedir?
| Hımmm çok ani geldi bu soru düşündüm düşündüm düşündüm hayatı çok dolu yaşadım bir şey bulamadım derken aklıma birden yamaç paraşütü geldi Yamaç Paraşütü yapmayı çok istiyorum annem izin verirse bir gün yapacağım
__________________ *Senin bana güldüğün saatlere kuruldum ben |