Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Name (Nick):The
Yaşadığı Şehir:Ankara
Server'daki Görevi:Yönetici
Neden Yayın Almıyo:Dj'lik beni ben Dj'liği kaldıramam
Burç:Balık
Sanalda Ne Zamandır Var:Yaklaşık 1 Senedir
Yol Arkadaşları Kimlerdi
ReisELLa & LazkopaT & AutoMatiC
Hayat Felsefesi
Felsefe kullanmıyorum dedi (Elli farklı felsefe saydı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)
▣▣▣▣▣▣▣▣▣▣▣ ▣▣▣▣▣▣▣▣▣▣▣▣
Sunucu Yöneticimiz The Kim midir?
▣▣▣▣▣▣▣▣▣▣▣ ▣▣▣▣▣▣▣▣▣▣▣▣
The ah The düştün elime
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Renkli minnoşum sana özel ayrıcalık tanıyorum ve seni övgülerle yükselticem. The kim midir? The herşeydir... Evet abartmıyorum, mesela bir anda dünyanın en tatlı minik panda ayısı gibide olabilir veya biranda ona karşı kendinizi söverkende bulabilirsiniz. Nasıl bu kadar çelişki taşıyor kendisinde bende anlamış değilim. Kanala geldiğinizde belkide en çok çekinmeden rahatlıkla konuşucağınız insandır The. Siz yinede abartmayın böyle insanların tersleride pis oluyo malum
. Yayın almıyo, çünkü o güzel sesini bizlere heba edemezmiş (dediğine bakmayın 2 kere yayın almış 2sindede söve söve indirmişler aşağı
) Napalım bizim kanalda böyle! Sen akıllısın bekliyorsan daha çok var (yani sıranın bana gelmesine)
Sizce The kimdir?
︻︻︻︻︻︻︻︻︻︻ ︻︻︻︻︻︻︻︻︻︻
Konunun Acılmasında Emeği Geçen Arkadaşlarımız
︼︼︼︼︼︼︼︼︼︼ ︼︼︼︼︼︼︼︼︼︼