Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. tukurun bana nasıl atlarım ben kral ı dimi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
hemen ekliyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:09 -->-> Daha önceki mesaj 00:08 --
sen gibi dostlarla daima en iyi olcaz gardeşim benm
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:10 -->-> Daha önceki mesaj 00:09 --
gugukum ya cok sukran hep beraber ekipce guzeleşicek radyıomuz
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:11 -->-> Daha önceki mesaj 00:10 --
dost ya dost canSın sen gardeşim
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:12 -->-> Daha önceki mesaj 00:11 --
yıllardır tanıdğım iyiki tanıyorum deidğim guzel dostum benm saolsın
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:13 -->-> Daha önceki mesaj 00:12 --
bakınız apple muzic i var ! - daim olsun tatlım