Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ocak 2021, 14:19   #87
MaviBereLi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İRCREHBERİ ADLI FORUMDA NİCK HIRSIZLIĞI

Degerli arkadaslar. Evet ortada Bi yanlis anlasilmadi yada yanlis yapilan bi Soz konusu var Ama olaylarin Buraya Bu kadar Ortaligi karistirmanin anlami yok Mevzu Nick olayinda Cıkmis 2 Li Forumların kapışmasına donmus Orda Nickleri Geriye verilcek Benim bilgim disinda Olmadıgını dile getirdi hale sizlern Yok Vericekse simdi Versin Neden baska Gun Veriyor diye Bir polimik Yapmaya calisiyorsunuz Eger ordA Nick verilmicek gibi cumle kullansaydi. Halen Seninki Benimkimden Kara Muhabbetine donmus Bu olay Nick den cıkmıs Bence Cok uzatilmasina Orda Nick verildi Adamin bilmem ozel msjlari var Gibi bir cumle Geciyor. 2021 Yılında Kim ozel Konularini Yada Ozel msjlarini Pm De saklıyorki. Bunlari gecin Hepiniz Akli basinda insanlarsiniz.
Nick verilmis Bu tabiki Bi Yanlişlik Ben dogruda bulmuyorum Ama konu nick vermekden cıkmis. adam cekme yok Bilmem o kisi azmi kosdu pesimden yok kosdunuz pesinden cekmek icin. Polimik Yapilmasin. Nick verilce zamanda Burda Yaptiginiz. seylerden Ders almis olursunuz. Kimse Kimsenin Babasin oglu degil Herkez kendinden sorumlu kimseyi yada Hic bir Yeri savunmaya Gecmeyin. Unutmayin Burdanda Banned Yerseniz. IF cok haksizlik etti die ortaliga yada IRCREhberin den ban Yerseniz Ozaman Anlarsınız.... iyi forumlar.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver