|
DubleKahve Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
adaletsizlik ve haksizlik sadece orda degil her yerde var burasida dahil ve o yüzden bir cok kullanici burayida birakti. siz tamamen sahsi sorunlariniz sonrasi yaziyorsunuzda benlik bir durum yok zaten
iyide ben sizin konunuzla alakali birşey demedim ki pyssycatin bahsettiği konuyla alakalı zamanında absent ve swat birbirlerine küfür ettiler ve absent orayi birakti ban bile atmadilar herseyi duruyodu onu demek istedim siz neden üzerinize alindinizki. ayrica benim kimseyi akladığım yok iki tarafıda tanırım o yorumu görünce konuyu anlatmak istedim sadece yoksa dedigim gibi beni alakadar eden bisey yok girip okuyorum sadece
|
Bilmiyorsanız iyi öğrenin deyince alakanız olduğunu ve çok iyi bildiğinizi düşünerek yorumlama gereksinimi duydum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ayrıca kimseyle şahsi problem yaşamadan kendi yetkimi kendim alarak bıraktım orayı (yetkisi alınmış da ondan suçlama yapıyor diye düşünmeyin diye belirtmek istedim)
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ben içeride ki kötülükler sebebiyle bıraktım tekrar diyorum şahsi problem yaşamadan bıraktım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
O yüzden de bu kadar kolay konuşabiliyorum