Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ocak 2021, 11:41   #30
KaNKa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İRCREHBERİ ADLI FORUMDA NİCK HIRSIZLIĞI

Öncelikle geçmiş olsun ortada bir haksızlık varmı var. Ama İrc forumlarınn genelınde bu ve buna benzer haksızlıklar cok oluyor birazda sebebi adamcılık olayı. İrcrehberi veya bir bir çok irc forumun da olan bir olay bu olay. Ha takdir edilecek bir olay mı ne yazıkki değil ama adamcılık bitmeden bu sorunlar düzelnez. Omen Yada bir başkası olsun ama gerçekler bunlar eğer bir forumda adamınız var ise herseye sahip olabilirsiniz ne yazıkkı kimse bana burda adaletten de bahsetmesin. Ne zaman adamcılıgı bitirdi ircforumu olan siteler o zaman adalet yönunde en buyuk adımı atmış olurlar. Eğer adamınız var ise admin olarak sizde bir çok şeye yetkiniz olmasa da yaparsınız yaptırırsınız. Sizin olayınızda aynı olay olmuş. Ha foruma uye olurken kurallar koyuyorlar diyorsunuz o kuralları hangi yöneticinın haberi var ki sadece iş lafa düşünce bakıyorlar. Yoksa o kuralların emin olun pek bir şey ifade ettiği söylenemez. Bu ne yazıkkı türk forumlarının yuzde 70ınde böyle.

Keza yabanci bir forumda moderator olmak için başvurmuştum adamlar beni kurallarla test ettiler. Bizde ise adamın var ise olursun mantıgı var. Nadir arada hakkıyla verilenler var onlarda bir elin parmağını geçmezler.

Lafı uzatmayayım söylenecek o kadar şey var ki kısa ve öz atasözumuzle bitirelim.
Minareyi Çalan Kılıfını Hazırlar.
Sizin mevzunuda aynen böyle olmuş.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver