Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ocak 2021, 10:38   #26
Sezin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İRCREHBERİ ADLI FORUMDA NİCK HIRSIZLIĞI

Bir dönem admin ekibinde yer aldığım bahsi geçen forumda geçmiş zaman anımsayamadığım bir nicki editör arkadaşlardan biri istemişti. Verilen cevap kayıtlıdır denmişti. O arkadaş da aylardır girmiyor zaten demişti. Yine forum yönetimi girse de girmese de o nick o kişiye aittir hiçbir şekilde bizim onu değiştirip o nicki başkasına verme hakkımız yok diye cevap vermişti dün gibi hatırlıyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
hatırladım hatırladım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
istenen nick Carpediem idi hatta aylarca girmediği halde editöre verilmemişti
Demek ki kurallar keyfi değişebiliyormuş onu görmüş olduk
Omen şahsı çıkarları için her şeyi yapar ahkam keser küçük kelime oyunları ile haklı çıkmaya çalışır. Yola çıktığı birçok insan bu şahsı bırakmış o kadar tepki almış biraz hatayı forum sahibi ve ekibinde aramak yerine burada ares in haklı davasını savunduğu için tepki göstermek hoş değil. Arese yapılan her türlü haksızlık benim nezdimde. Aresi tanımam yakınen ama aynı durumda ben de olsam verdiği tepkileri veririm. Verilen emeği çıkarları için çöp edebilen birinden haklı bi dava beklemek hata üstüne hata olur
Allah Hidayet versin sana ve ekibine omen

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet