Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ocak 2021, 09:41   #15
CeySu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İRCREHBERİ ADLI FORUMDA NİCK HIRSIZLIĞI

Tonyukuk Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Platformun kölesi değilseniz neden yaygara koparıyorsunuz? Ben de buraya ilk kayıt olurken Tonyukuk` olarak kaydolmuştum çünkü Tonyukuk diye nick vardı sanırım. Sonradan Tonyukuk olarak değiştirdiler.

Emeğinizi çok düşünüyorsanız, emek verdiğiniz yere sırtınızı dönmeyin madem öyle.

Benim meseleme gelince: Kızla tartıştığım için değil, hakaret ettiği için ve sunucularda beni takip edip özellerde bana küfür ettiği için ve buna mukabil forumdan ban yemediği için bir süre nick değişip kafama göre takıldım.

Nick konusuna gelince, oMeN'den ben şahsen istemedim, farkındaysan nick değiştirmek için yeni bir hak tanınmıştı, herkes gibi ben de o zaman değiştirdim. Gir bak Kullanıcı Adı Değişim ve Düzenleme taleplerine.

Hak Aramak yapıLan yanlışları ortaya dökmek yayqara koparmak mı? Kafa yapını değiştir kardeşim Sen Git Savunduğun Şahıslar Gelsin Burda kendiLerini SavunsunLar Biz Böyle platformLarın Kölesi değiliz Fakat Sen Kimin köLesisin ortada..

Konu CeySu tarafından (29 Ocak 2021 Saat 09:43 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet