Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ocak 2021, 09:27   #13
Tonyukuk
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İRCREHBERİ ADLI FORUMDA NİCK HIRSIZLIĞI

CeySu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Şuan Ben Senin Kafa Yapına hayran kaLdım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
insanLar bu platformLarın Kölesi değiL ister qirer ister qirmez Bu nickleri kayıt ederken Kullanım hakları Kişiye ait Böyle bir işlem yapılmamalı
Sohbet Platformunda Nick Kayıt ederken Kaç gün kullanılmazsa düşüceğine dair bilqi Lanse ediLiyor
Forum Nicke diLediğini yapabiLirse Kurallarında yer almalıydı İnsanLarı kandırıp, emek verdirip, işleri bittikten sonra oynamaları doğruysa Bence senle burda tartışmaya gerek bile yok

DioNoT

Sen değil miydin kızla tartışıp o forumu bırakan sonra da geri eski nickine dönmek için omenden af isteyen ?

BunLarı yaşadığın haLde tepkin Çok yanlış..

Platformun kölesi değilseniz neden yaygara koparıyorsunuz? Ben de buraya ilk kayıt olurken Tonyukuk` olarak kaydolmuştum çünkü Tonyukuk diye nick vardı sanırım. Sonradan Tonyukuk olarak değiştirdiler.

Emeğinizi çok düşünüyorsanız, emek verdiğiniz yere sırtınızı dönmeyin madem öyle.

Benim meseleme gelince: Kızla tartıştığım için değil, hakaret ettiği için ve sunucularda beni takip edip özellerde bana küfür ettiği için ve buna mukabil forumdan ban yemediği için bir süre nick değişip kafama göre takıldım.

Nick konusuna gelince, oMeN'den ben şahsen istemedim, farkındaysan nick değiştirmek için yeni bir hak tanınmıştı, herkes gibi ben de o zaman değiştirdim. Gir bak Kullanıcı Adı Değişim ve Düzenleme taleplerine.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet