Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ocak 2021, 09:16   #12
CeySu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İRCREHBERİ ADLI FORUMDA NİCK HIRSIZLIĞI

Tonyukuk Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ben forumu bırakıp gittiysem nickimi ne yaparlarsa yapsınlar.

Sohbet sitelerinde de 1 ay girmeyince nick kaydı düşüyor, ne yapalım yani? Sanki kayıt olurken gerçek kimlikle kayıt oluyoruz. Altı üstü sanal kimlik. Ben sunucuya veya foruma artık girmiyorsam geride kalan nickimin de bir önemi yok.

Emeğini düşünüyorsan veya gönül vermişsen de sık sık ziyaret edersin.

Bu nasıl kafa ya... 🤓

Benim de 4 forumda üyeliğim var, bir yeri terk edip diğer yere üye olmadım mesela. Her forumda da zamanım oldukça aktif oluyorum. Ve buna kimse karışamaz.

Şuan Ben Senin Kafa Yapına hayran kaLdım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
insanLar bu platformLarın Kölesi değiL ister qirer ister qirmez Bu nickleri kayıt ederken Kullanım hakları Kişiye ait Böyle bir işlem yapılmamalı
Sohbet Platformunda Nick Kayıt ederken Kaç gün kullanılmazsa düşüceğine dair bilqi Lanse ediLiyor
Forum Nicke diLediğini yapabiLirse Kurallarında yer almalıydı İnsanLarı kandırıp, emek verdirip, işleri bittikten sonra oynamaları doğruysa Bence senle burda tartışmaya gerek bile yok

DipNoT

Sen değil miydin kızla tartışıp o forumu bırakan sonra da geri eski nickine dönmek için omenden af isteyen ?

BunLarı yaşadığın haLde tepkin Çok yanlış..

Konu Che tarafından (29 Ocak 2021 Saat 10:23 ) değiştirilmiştir. Sebep: Post sahibi isteği üzerine düzeltildi

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet