İRCREHBERİ ADLI FORUMDA NİCK HIRSIZLIĞI
İRCREHBERİ ADLI FORUMDA NİCK HIRSIZLIĞI
Forum ilk açıldığı zaman benden yardım ve destek isteyen zamanında arkadaş dediğim kişilerin forumuna 01.01.2020 tarihinde üye oldum.Bugüne kadar 287 adet konu ve 1.454 adet mesaj atmış olduğum AreS nickimi 10-20 gün online değilim diyerek saçma bir bahane ile benden habersiz nickimi ve şifremi değiştirip başka bir kişiye vermişler. O foruma verdiğim emekler için sana ne kadar teşekkür etsek azdır diyen kişiler şimdilerde bilgi istemek için gittiğimde cevap veremeyip, kem küm ediyorlar. Hepsi saçma sapan bahaneler üreterek yalan konuşuyorlar. Hala benim bölümüm o forumda aktif ve paylaşımlarım da duruyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Üye olurken her kullanıcıya '' IRCRehberi - IRCForumlarının En İyi Rehberi Forum kurallarını okudum ve kabul ettim.'' diye imzalattıkları sözleşme de 23. ve 24. madde de tüm sorumluluğu nick sahibine yükleyen bir forum şimdilerde canları istediği gibi insanların şifrelerini değiştirip,nicklerini değiştirip başkalarına verebiliyor. Demek ki İrcrehberi forumuna işlerinizden dolayı 1 ay girmezseniz herhangi bir yetkili şifrenizi değiştirip başka birisine verebilir ya da canı isterse kendi kullanabilir demektir. Diyebilirler ki başka forumlara emek veriyorsun. O zaman başka forum sahipleri olan kişilere de aynı şeyi yapabilirler. Ki isteyen istediği yerde, istediği şekilde takılmakta özgür. Bu yapılan terbiyesizlik ve hırsızlıktır. Orada üye olan kişiler de benimle aynı şeyi yaşamaları an meselesi. Bana yapılan bu şeyi başkalarına da yapabilir ve o kişileri mağdur edebilirler.Açtığım bölüm ve konuları da hala utanmadan tutabiliyorlar. Bu yüzden başıma gelen bu terbiyesizliği sizlerle paylaşmak istedim. Üyelik Forum Kuralları [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Omen ile yapılan Konuşma [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Co Admin Lareina'nın verdiği cevap [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Konu Syst3m tarafından (29 Ocak 2021 Saat 04:48 ) değiştirilmiştir.
|