Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ocak 2021, 12:12   #13
High
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Winamp Ne Dinliyor eklentisi

Feragat Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias -l getsong return $dll(winsong.dll,GetSongName,) alias -l kontrol->et { if (!%wnd.s) set %wnd.s on if (%song != $getsong) { var %i $comchan($me,0) if (%i > 0) && (%wnd.s == on) && ($getsong != $false) { set %song $getsong while (%i) { msg $comchan($me,%i) Dinlediğim şarkı: %song dec %i } } } } alias ndinliorum { var %s $getsong , %song if ($1 == on) { set %wnd.s on if (!%song) set %song %s .timerwnd 0 0 kontrol->et } elseif ($1 == off) { set %wnd.s off | .timerwnd off } } menu * { .Winamp Ne Dinliyorum Özelliği ..Açık:/ndinliorum on | /echo 2Winamp Ne Dinliyorum Özelliği Açıldı. ..Kapat:/ndinliorum off | /echo 2Winamp Ne Dinliyorum Özelliği Kapatıldı }

Link: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kod Serdar406 ya ait sanırım. Yıllar önce bende menü şeklinde aç kapat eklemiştim kendimce. Linkteki dll yi indirip rardan çıkarın. Daha sonra mIRC ana dizinine atın(//run $mircdir). Sağ tık yapıp Winamp Ne Dinliyorum Özelliği sekmesinden açık konuma getirin. Winampta şarkı değiştirdiğinizde oto yansıtacaktır.

Arkadaşlar GÜNCEL var mı? bilgisi olan. Muaf kanal nasıl ekleye biliriz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver