...
Merhaba, saygıdeğer IRCForumlari.NET kullanıcıları;
Help Polemiği konusu olan Zurna.Net sohbet sunucusu #Help Departmanını kısa ve öz tanıyalım.
-
-
-
IRC Network • IRC.Zurna.Net 6667 or 7000
IRCd/Svs Destek Odası • #Help
- Departman Yönetim Kadrosu *** ZurnaNET Help Departman Kadrosu *** - Zurna.NET #Help Departmanı Founderi: Blackwolf * Zurna.NET #Help Departmani Genel Sorumlusu : Silencer * Genel Sorumlu Yardımcısı : Remote * HelpMaster (Help Kurul Üyeleri) : NoRToN, RapLyCant * HelpSop (#Helpers ve #HelpSop birim sorumluları) : LAZ, miLkShake, Slipknot * #CIOdesk ve #HelpEgitim alt birimler (Egitim departmanı) Sorumluları : Tyler, eLiSs, immortaL, Ley, Serbay * #HelpSinav alt birimler (Sınav departmanı) Sorumluları : HelpMaster kanalına bağımlı çalışan, Kıdemli helper'lerden oluşan kadrodur. Sorumluluk, Help Üst yönetimine aittir. * HelpCommander : Xander, CesuryureK, Fearless * IRC-Helper`s: Help Üst yönetim kararınca Helper listesi paylasilmayacaktir.
Bilgilendirme : -ChanServ- #help kanali erisim listesinde 49 adet kayit var. -
-
- HelpOper => Help departmanında göstermiş olduğu başarıdan dolayı Sunucu yönetimine girmiş Yetkili kişilerdir. Help Genel Sorumlusuna bağımlı çalışırlar.
HelpCommander => IRCd Tecrübesi ile, Helper'lari yönlendiren, Help kurulunda söz hakkı sahibi olan kişilerdir.
Zurna.NET #Help Departmanı hiyerarşi anlayışıyla yönetilmektedir. - Zurna.NET #Help departmanına ait/yönlendirilmiş odalarımız; - #Help Resmi Yardım kanalı.
- #Helpers => Helper'larin sohbet/fikir alışverişinde bulunduğu özel birim odası.
- #HelpSop => Help Kurul üyelerinin bulunduğu fikir alışverişi yaptığı özel birim odası.
- #HelpOper => HelpOper'larin bulunduğu özel birim odası.
- #HelpMaster => Sınav sisteminin yönlendirdiği, Adaylar hakkında fikir alışverişlerinin yapıldığı özel birim odası.
- #HelpSinav => Kisisel ve genel sınavların yapıldığı birim odası.
- #HelpEgitim => HelpGame botunun bulunduğu, 7/24 Soru cevap yapılan eğitim odası.
- #Helpdesk => Help Eğitmenlerin bulunduğu, Eğitim sisteminin yönetildiği özel birim odası.
- #CIOdesk => Help'in bünyesinde yer alan konu eksikleri olan, özel eğitimlerin verildiği birim odası.
- #mIRCHelp => Hazır addonlarin bulunduğu, Sripting konusunda yardım edilen birim odası.
- #mIRC => Zurna.NET'e mIRC Client ile baglananlarin bulunduğu kanal. Güvenlik tedbirleri gereği, direkt bu odaya çekilir mIRC Kullanıcıları. Ve tüm sorumluluk #HELP Departmanına aittir.
- #Operhelp => #Help odasına yönlendirilmiş, Auth ve x:line sorunlarının çözüldüğü birimdir.
-
Help Birim odasında görev alan bot listesi: HelpServices => Help biriminin temel botudur. (Z-Help)
HelpSyz => Sınav sistem yönlendirici, istihbarat botudur.
Help => Log kayit / .sicil takip botudur.
Helpdesk => #Helpdesk ve #CIOdesk biriminin temel botudur.
________________________________________________ Önemli Not: İlgili departman hakkındaki görüş ve önerilerinizi bu başlık altından seviye sınırları içerisinde dile getirebilirsiniz.
...